Nieuws

Report | Bekendmaking Studentenhuis van het Jaar 2014

Logo

Donderdagavond 5 juni om 19.00 uur: voor drie studentenhuizen in Nederland was dit een spannend moment. Zij maakten kans op de titel ‘Studentenhuis van het Jaar 2014’. Na wekenlang stemmen, mensen spammen en media te woord staan konden de bewoners van IBB 59 uit Utrecht een groot huisfeest vieren. Zij wonnen de verkiezing, en daarmee een cheque van € 2500 van Media Markt, een jaar lang een gratis inboedel én een jaar lang gratis pizza. Huize de Vries uit Eindhoven werd tweede en TED’s Place uit Maastricht eindigde op de derde plek.

Fotoreport | Bekendmaking Studentenhuis van het Jaar 2014 @ TED's Place

Logo

Op donderdagavond kwam de Land Rover van Studenten.net de straat van het winnende huis inrijden en werd bekend welk studentenhuis zich 'Studentenhuis van het Jaar 2014' mocht noemen. De drie finalisten, Huize de Vries in Eindhoven, TED's Place in Maastricht en IBB 59 in Utrecht, organiseerden elk hun eigen huisfeest. De bewoners van TED's Place waren teleurgesteld dat de Land Rover ergens andera arriveerde, maar hadden het toch gezellig. Hieronder een fotoverslag van het huisfeest bij TED's Place.

Fotoreport | Bekendmaking Studentenhuis van het Jaar 2014 @ Huize de Vries

Logo

Drie studentenhuizen waren tot donderdagavond nog in de running om ‘Studentenhuis van het Jaar 2014’ te worden. De drie finalisten, Huize de Vries uit Eindhoven, TED's Place uit Maastricht en IBB 59 uit Utrecht, organiseerden elk hun eigen huisfeest. Hoewel de Land Rover van Studenten.net niet de straat van Huize de Vries in Eindhoven binnenreed, was het feest er niet minder om. Hieronder een fotoverslag van de finaleavond bij Huize de Vries.

Studentenhuis van het Jaar 2014 wordt mede mogelijk gemaakt door